Klink & Osse
Turfkade 13
7602 PA Almelo
tel: +31(0)644661163
mail:
info@klink-osse.nl

Klink & Osse maakt ieder TV meubel op maat. Om u zo snel mogelijk een voorstel voor ontwerp en vrijblijvende offerte te kunnen sturen, ontvangen wij graag per e-mail de volgende informatie van u:

1) Gewenste afmetingen meubel 2) Merk en modelnummer flat screen 3) Merk en modelnummer(s) randapparatuur welke u ook in de kast opgeborgen wilt hebben 4) Gewenste afwerking; mat, zijdeglans of hoogglans lak. Iedere RAL kleur is mogelijk 5) Materiaal; wij werken standaard met MDF, maar kunnen ook met andere (massieve) houtsoorten werken 6) Overige (eventuele) wensen.

U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: +31(0)644661163. Wij staan u graag te woord. Voor meer informatie over onze producten kunt u ook op de productpagina's kijken.

Of kom langs bij ons in Almelo voor een persoonlijk gesprek. Neem van te voren even contact met ons op voor een afspraak. Klik hier voor een routebeschrijving met google maps.

Er bestaat ook de mogelijkheid voor een gesprek bij u thuis à € 175,- inclusief btw. Dit bedrag wordt verrekend met de (eventuele) eindfactuur. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.